Casca AIROH Aviator Ace TRICK Red Matt

Producător: Airoh
Cod Rapid 5743
1.979 LEI

Opţiuni disponibile

Cantitate

Casca AIROH Aviator Ace TRICK Red Matt

Informatii detaliate

AIROH AVIATOR ACE

Aviator Ace reprezintă evoluția Aviator 2.2, casca campioană cu care Airoh® a urcat pe primul loc al podiumului în disciplinele off-road, ajungând în fruntea sportului. Casca este disponibilă în trei dimensiuni diferite de coajă și este fabricată cu materiale de calitate, fibră de aramidă 100% carbon, ceea ce o face una dintre cele mai ușoare și mai performante căști ale clasei sale.

Punctele forte ale acestei noi versiuni sunt lejeritatea, care este implementată în continuare, câmpul vizual extins, noua protecție pentru bărbia de aerisire, noul spoiler spate și noul vârf care oferă o protecție maximă.

S-a avut mare grijă pentru interiorul care a fost fabricat și proiectat cu cele mai noi materiale care asigură o ventilație și respirabilitate optime pentru cei care practică sport la cele mai înalte niveluri competitive.

Aviator Ace este echipat cu un filtru de praf, care se va dovedi un bun aliat în timpul zilelor tale în afara drumului și a sistemului de urgență pentru eliberarea plăcuțelor de obraz (AEFR).

De asemenea, dotarea bogată a accesoriilor care asigură Kit Go-Pro®, acoperă pentru aerisirile utilizate în caz de ploaie sau noroi, vârful extins, șuruburile kit și setul de scule care vă permite să jucați în totală autonomie toate aceste reglaje.

Airoh® este, de asemenea, mândru că oferă un produs publicului identic cu cel folosit de campionii noștri.

Spune-ţi opinia

Notă: Codul HTML este citit ca şi text!
Captcha